Z resztą tak jak wszyscy polecam DGW nikt nie zajmie się tak szkodnikiem jak on.
jelinskiartur, napisał że Bóg stworzył kobietę - piwo to wynagrodzenie za tą pomyłkę Ja powiem Bóg stworzył mechaników - Dobry Grześ Wawa to wynagrodzenie za innych partaczy
słynna lista rzeczy na które trzeba niedługo zwrócić uwagę
orane to jest taka lista bo ja ani razu jak byłem u DGW to jej nie dostałem :szeroki_usmiech
wiesz - jest lista, sa teczki, jest szafa .... :diabelski_usmiech
kazdy nowy dzien rodzi nowe paranoje ...
nawet już się martwię, że jakbym chciał kupić coś innego niż oktę to nie będę miał gdzie pojechać, a szczerze mówiąc jest to jeden z bardzo ważnych dla mnie czynników
No to jest spory problem. Ja prawie za każdym razem jak się z Grześkiem spotykam to marudzę mu, żeby się wział za serwis TSI, bo przecież do ASO nie będę jeździł .
S3 SL 2.0 TSI DSG 4x4 [355KM@461Nm] 2018-... link
Alfa Romeo Stelvio AT8 Q4 [280KM@470Nm] 2018-... link
-------------------------------------------------------------------------
O3 RS 2.0 TSI DSG [313KM@439Nm] 2016-2018 link
O2 1.8 TSI DSG [237KM@345Nm] 2009-2014
O1 1.9 TDI [207KM@389Nm] 2004-2010
Witam !
Grzech ciężki, bardzo ciężki bym popełnił nie wpisująć się w ten wątek . Co moja czesia by powiedziała? Pewno by się rozkraczyła.
Grześ jest najlepszy i basta! :szeroki_usmiech
Ja tez potwierdzam ze Grzes to doskonaly fachowiec. Ma bardzo duza wiedze - ale co najistotniejsze - ma swietne podejscie do auta i do wlasciciela. Serwisuje sie u Grzesia od dosc dlugiego czasu lecz to co mnie za kazdym razem zaskakuje podczas serwisu to jak bardzo dokladnie i pedantycznie go wykonuje. Nic na szybko, nic na odwal sie - jak ma cos przykrecic to najpierw to wyczysci , nasmaruje dwoma kolorowymi siuwaksami , zabezpieczy trzecim jak sie to widzi to as czasem chce sie powiedziec - Grzes daj spokoj to zaraz i tak sie zasyfi od blota :zlosnik: Kto robil u Grzesia hamulce z tylu wie o czym mowie
To co rowniez istotne - za wysokiej jakosci robote pobiera rozsadne pieniadze, no i co bardzo istotne serwisuje rowniez auta nieseryjne oraz na zyczenie sprawia ze seryjne przestaje byc seryjne :dewil
Generalnie - polecam bo to firma solidna jakich malo.
Witajcie.
Potrzebuje wymienic sprzeglo (caly komplet) ale nie chce dawac do pierwszego lepszego mechanika.czytam na forum i widze,ze chwalicie warsztat Debe.Mieszkam na Tarchominie takze nie jest az tak daleko.Mam do Was prosbe o podeslanie nr telefonu celem skontaktowania sie z Grzesiem poniewaz na stronie nie znalazlem.
Dzieki i pozdrawiam.
Witajcie.
Potrzebuje wymienic sprzeglo (caly komplet) ale nie chce dawac do pierwszego lepszego mechanika.czytam na forum i widze,ze chwalicie warsztat Debe.Mieszkam na Tarchominie takze nie jest az tak daleko.Mam do Was prosbe o podeslanie nr telefonu celem skontaktowania sie z Grzesiem poniewaz na stronie nie znalazlem.
Dzieki i pozdrawiam.
Skontaktuj się z Grzesiem przez PW. Odbiera wiadomości i odpowiada na nie
Martino
125 KM /272 Nm - to już było....
teraz jest duży "+" dgw.esite.pl
Witajcie.
Dzieki i pozdrawiam.
Skontaktuj się z Grzesiem przez PW. Odbiera wiadomości i odpowiada na nie
Perfokcjonista w pełnym tego słowa znaczeniu!! i nie tylko robi to na człowiek jst umówiony, ale jak zobaczy ze cos do wymiany lub naprawy to to zrobi a niezlej. u mnie 6/6
Czy do tego ''dobregogrzesiawawa'' trzeba się jakoś na forum zapisywać w kolejkę czy jak???
bo ni cholery nie mogę się dowiedzieć jak sie z nim skontaktowac i umówić na diagnostyke i ew. naprawę.
Na wycieczkę w ciemno nie bardzo mam ochotę chociaż jest w miarę blisko...
może ktoś ma jakiegoś fona do tego warsztatu ???
Prawdziwy mężczyzna nie je miodu, tylko żuje pszczoły...
Czy do tego ''dobregogrzesiawawa'' trzeba się jakoś na forum zapisywać w kolejkę czy jak???
bo ni cholery nie mogę się dowiedzieć jak sie z nim skontaktowac i umówić na diagnostyke i ew. naprawę.
pisz PW
saport techniczny baj DGW
była BKD+DSG '05 120kkm
była BXE '08 190kkm
no i nie ma :-)
To do mnie dzisiaj pisałeś na gg, prawda?
Tak jak napisał szkoda - pisz PW
Rozmawiałem z Grzesiem. Bądź pewny, że odpisze do Ciebie. Tylko cierpliwości. Chłopak zaganiany i roboty ma sporo.
A co do kolejki..... To dopiero zobaczysz co znaczy kolejka :diabelski_usmiech
Martino
125 KM /272 Nm - to już było....
teraz jest duży "+" dgw.esite.pl
i moja octa byla u grzeska,
przeglad u grzeska trwal od 13 do 17,
tylko sie cieszyc ze ktos taki jest na forum,
podziekowac za wiedze i umiejetnosci,
podejscie do auta jak i do wlasciciela godne nasladowania,
podziekowal
no, wczoraj byłem na pierwszym przeglądzie, pan powiedział, że jest w pozytywnym szoku jeżeli chodzi o zawieszenie, hamulce... :lol:
ja powiedziałem, że niczego innego się nie spodziewałem :lol:
tylko światła mi trochę skręcił w dół :wink:
podziękował Grześ
saport techniczny baj DGW
była BKD+DSG '05 120kkm
była BXE '08 190kkm
no i nie ma :-)
Komentarz